ClickCease

Composiet rabatdelen van Timberlane: ultieme gevelbekleding

Timberlane hout-composiet wandbekleding heeft de uitstraling van hout maar is het niet doch deze Timberlane Rabatdelen zijn niet van écht hout te onderscheiden. Is natuurgetrouw, kleurecht. onderhouds- rot-en schimmmelvrij. Dus nooit meer schilderen!. Is overigens wel overschilderbaar in de door u gewenste kleur met de juiste verfsoort. Een geweldige besparing op uw onderhoudskosten. De rabatdelen zijn nagelbaar te monteren op vlak achterhout.

Timberlane, de grootste van Europa in Houtcomposiet

Timberlane biedt u gewoon de Laagste Prijsgarantie 

Wie voor composiet Rabatdeln van TimberLane gaat, kan bovendien ook nog eens rekenen op een hele scherpe prijs. TimberLane is namelijk exclusief importeur en distributeur voor heel Europa en een van de grootste hout composiet producenten ter wereld. Dat betekent dat wij op grote schaal A-label kwaliteit producten produceren en die zowel aan professionals als aan particulieren leveren. Rechtstreeks, dus zonder dure, trage en onnodige tussenschakels. 

Daarnaast kunt u bij ons ook altijd rekenen op een snelle levering, bieden wij u de mogelijkheid om 100% veilig te winkelen én kunt u producten ook retour sturen, mochten ze toch niet helemaal voldoen aan uw wensen.  

Verder dient u rekening te houden bij uw bestelling met ongeveer 5% zaagverlies. 

*Timberlane® is een geregistreerd handelsmerk (let op voor namaak!)