ClickCease

Natuurlijke composiet tuindeuren op maat

De tuin is onderdeel van de woonomgeving en die moet net als je huis netjes toegankelijk zijn. Met houtcomposiet is de inrichting op natuurlijke wijze te realiseren terwijl het materiaal garant staat voor een onderhoudsvriendelijke tuin. De tuindeuren op maat van TimberLane passen naadloos in de composiet tuinschermen in ons assortiment. Want ook al gebruik je de tuindeur alleen om eens in de week de vuilcontainer buiten te zetten of om met de fiets door thuis te komen na een dag werken, het geheel van composiet schutting en tuindeur moet er uitzien als een eenheid.

Makkelijk toepasbaar

Composiet planken bestaan uit een combinatie van gerecyclede FSC hardhoutvezels en hoogwaardig kunststof. De combinatie zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Van composiet planken kun je heel makkelijk een tuindeur maken en inpassen in de composiet schutting. Wie dus zelf graag een tuinontwerp maakt hoeft niet te vrezen voor moeilijke toestanden tijdens het inpassen van de tuindeur. TimberLane levert de tuindeur kant-en-klaar en inclusief alle benodigde onderdelen zoals hang- en sluitwerk, ingebouwd cilinderslot en stootlat.

Onderhoudsvriendelijk

De composiet tuindeuren zijn op ieders smaak af te stemmen: ze komen in een veelvoud aan kleuren. Bovendien dragen de composiet schuttingplanken bij aan een onderhoudsvriendelijke tuin. Jaarlijks lakken zoals met een hardhouten deur is bijvoorbeeld niet nodig. Het kleurbehoud van houtcomposiet is maximaal. Van verkleuring is geen sprake, ook niet na blootstelling aan regen of zonneschijn. Door de combinatie van hardhouten vezels en duurzaam High Density Polymeren kunststof krijgt rot, schimmel en ongedierte geen vat op het materiaal.

Gratis proefstukje, grote voorraad

TimberLane heeft een grote voorraad aan kleuren en motieven en als de favoriete optie niet op voorraad is, neem contact met ons op, we zoeken dan naar een oplossing. Wie graag een voorbeeld van houtcomposiet planken wil zien kan een gratis stukje aanvragen. We sturen dit binnen 3 dagen naar je op.

Laagste prijsgarantie

Als exclusief importeur en distributeur voor Europa en als één van de grootste houtcomposiet producenten ter wereld garandeert TimberLane de scherpste prijs. Je betaalt geen opslag van dure tussenschakels, je koopt direct bij de bron. Ook de grote productie zorgt voor een aantrekkelijk prijskaartje. Het product kan bogen op A-label+ kwaliteit. TimberLane levert zowel aan professionals als aan particulieren, snel en direct aan huis. Veilig winkelen en indien gewenst producten retour sturen is mogelijk. TimberLane biedt op de verschillende producten jarenlange garantie.