Composiet tuindeur plaatsen voor het voorjaar komt

Een composiet tuindeur is het sluitstuk van de onderhoudsarme inrichting van je tuin. TimberLane heeft een ruim assortiment dat naadloos aansluit op de kunststof tuinschermen en andere attributen. Ga maar na: composiet planken laat zich uitermate makkelijk onderhouden met simpelweg een hogedrukreiniger. Dat gedoe met elk jaar weer schuren en opnieuw verven behoort tot het verleden. Onze tip voor het najaar is: bestel nu een composiet tuindeur en maak de tuin netjes voordat over een paar maanden de zon weer gaat schijnen. Het enige wat je dan maar hoeft te doen is een tijdschrift pakken, de zonnebril opzetten en naar buiten gaan.

Composiet tuindeur trekt niet krom

Maakt kromtrekken composiet lelijk? Dat is een vraag die wij regelmatig horen. Het antwoord is natuurlijk: ja, dat is niet mooi, maar bij de producten van TimberLane hoef je daar niet voor te vrezen. De producent waarmee wij werken weet als geen ander dat kwalitatief hoogstaande composiet voortkomt uit de meest optimale mix van FSC hardhout vezels en kunststof. Die balans luistert heel nauw, daarom zien wij de ISO 14000 certificering als een bewijs van goede kwaliteit. De composiet tuindeur laat zich goed plaatsen in de composiet schutting en daarmee wordt de tuin een plaatje! 

Eerst even het materiaal testen? Bestel hier een gratis proefstukje om een goede indruk te krijgen.

Composiet tuindeur koop je bij TimberLane

TimberLane kan een aantrekkelijke prijs bieden op de verkoop van een composiet tuindeur, omdat wij geen kosten maken voor opslag. Je koopt direct bij de bron en de levering vindt zodoende zonder tussenstations aan huis plaats. Met een A-label+ kwaliteit is een degelijk product gegarandeerd. Daarom geeft TimberLane ook jarenlange garantie op diverse composiet producten. Tot de klantenkring behoren zowel particulieren als professionals, en die genieten van de snelle levering. Veilig winkelen en producten retour sturen indien nodig, zijn essentiële voorwaarden waaraan wij voldoen.