ClickCease

Betaalmogelijkheden

U  kunt bij Timberlane Composiet op de volgende manieren betalen:

 

Per bankoverschrijving vooruit:

Na ontvangst van het bedrag op onze bankrekening, wordt uw bestelling in behandeling genomen met een hierna te verwachte leverijd van 8-10 werkdagen of eerder naar gelang de seizoendrukte.  Bankrekeningnummer: NL49 INGB 0006493773  - SWIFT/BIC INGBNL2A.

 

Contant of per Pin bij levering: 

pinnen-mogelijk_91_1_93_

Bij het afhalen van uw bestelling kunt u met PIN of contant betalen. Ook als uw bestelling wordt bezorgd kunt u van deze betaalmethoden gebruik maken. In dat geval worden er wel € 15,- rembourskosten in rekening gebracht. 


 

Betalen met iDEAL tijdens uw bestelling: 

Logo Ideal

Ideal betalingen zijn veilig voor consument en leverancier. Tijdens het betaalproces wordt je naar een beveiligde betaalomgeving geleid. Hier moet je vervolgens je bank kiezen om via internet bankieren te betalen. Het bedrag wordt direct afgeschreven. Dit is de eenvoudigste en snelste manier. De verzending van uw zending zal dan ook geen vertraging opleveren.

 

 Betalen met creditcard (MasterCard - Visa - VPAY - Maestro): 

Mastercard logo Visa logo

Betalen met Creditcard biedt als voordeel dat je pakket vaak verzekerd is door je creditcard maatschappij. Het is echter een duurdere methode om een artikel af te rekenen. Voor afrekenen met creditcard betaal je namelijk 3% meer.

 

 Betalen met Bancontact/Mister Cash: 

Logo Mrcashbancontact

Dit is een betaalmethode veelal gebruikt in België.

 

Betalen met Sofort:

Dit is een betaalmethode veelal gebruikt in Duitsland

 

Bij alle betaalmethoden is een beveiligde verbinding gegarandeerd!