ClickCease

Een gratis proefstukje om te proberen

Vraag hier geheel gratis een proefstukje aan en ontdek zelf dat u het Beste van het Beste in huis zult halen.

Maximaal 4 proefstukjes gratis voor verzending in Nederland.

Let op: voor België en Duitsland zijn de pakketkosten € 6,95 voor het aanvragen van maximaal 4 proefstukjes. Nadat u de proefstukjes heeft aangevraagd via de webshop kunt u het bedrag van € 6,95 per bankbetaling overmaken op rekening NL49INGB0006493773 t.n.v. Timberlane, Vermeld bij omschrijving van de bankbetaling uw naam en woonplaats. Wij sturen de proefstukjes na ontvangst bankbetaling direct op naar uw adres.

Proefstukjes kunnen alleen afzonderlijk worden besteld en kunnen NIET bij een standaard bestelling worden toegevoegd.

Timberlane, de grootste van Europa in Houtcomposiet

Ideaal tuinmateriaal: Composiet Terrasplanken / Vlonderplanken 

Vlonderplanken staan mooi in de tuin; ze geven een meer natuurlijke uitstraling dan bijvoorbeeld een stenen terras en ze zijn in verschillende kleuren te lakken. Vlonderplanken hebben echter ook verschillende nadelen. Zo verkleuren ze snel, kunt u na de winter weer uren schrobben, zijn ze gevoelig voor ongedierte en vocht en kunnen ze erg glad worden. De gulden middenweg? Die vindt u bij TimberLane. 

TimberLane is hét adres voor composiet vlonderplanken. Deze vlonderplanken zien eruit als planken van hout, maar zijn het niet. In plaats daarvan zijn ze gemaakt van een combinatie van gerecyclede hardhoutvezels en hoogwaardig HDPE kunststof. Deze kunststof terrasplanken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. 

Composiet Vlonderplanken / Terrasplanken de voordelen: 

Dankzij de unieke samenstelling heeft het gebruik van composiet terrasplanken heel veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is de natuurlijke uitstraling. Waar gewone kunststof materialen de plank vaak net misslaan, ogen composiet tuinplanken wel heel erg natuurlijk. Omdat de planken in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar zijn, is er altijd een soort die precies aansluit bij wat u voor uw tuin voor ogen hebt.  

Een ander belangrijk voordeel is het materiaal. In tegenstelling tot gewone kunststof terrasplanken zijn deze composiet vlonderplanken gemaakt van recyclebaar, milieuvriendelijk materiaal. Wat de planken gemeen hebben met kunststof, is dat ze heel erg duurzaam zijn. U krijgt dus het beste van twee werelden: materiaal dat natuurlijk oogt én heel erg duurzaam is.  

Ook is het prettig dat het erg bestendig materiaal is. Het vervormt niet, is onderhoudsarm en kan tegen een stootje. Bovendien kunnen de planken niet gaan rotten of splinteren. Hierdoor is het materiaal ook veilig voor blote kindervoetjes. 

Timberlane biedt u de Laagste Prijsgarantie 

Wie voor composiet vlonderplanken van TimberLane gaat, kan bovendien ook nog eens rekenen op een hele scherpe prijs. TimberLane is namelijk exclusief importeur en distributeur voor heel Europa en een van de grootste hout composiet producenten ter wereld. Dat betekent dat wij op grote schaal A-label kwaliteit producten produceren en die zowel aan professionals als aan particulieren leveren. Rechtstreeks, dus zonder dure, trage en onnodige tussenschakels. 

Daarnaast kunt u bij ons ook altijd rekenen op een snelle levering, bieden wij u de mogelijkheid om 100% veilig te winkelen én kunt u producten ook retour sturen, mochten ze toch niet helemaal voldoen aan uw wensen.  

Verder dient u rekening te houden bij uw bestelling met ongeveer 5% zaagverlies. 

*Timberlane® is een geregistreerd handelsmerk (let op voor namaak!)