ClickCease

TimberLane composiet schuttingpalen plaatsen in elke stijl

Wie schuttingpalen gaat plaatsen wil vertrouwen op uitstekende kwaliteit. De ondersteuning van de stevigheid van de composiet schutting of het composiet terras komt het hele jaar door in aanraking met de weerselementen en soms ook met ongedierte. De composiet tuinpalen beschikken over dezelfde sterke eigenschappen als al het andere composiet materiaal, waardoor je verzekerd bent van een onderhoudsarme schutting en onderhoudsvriendelijke tuin.

Tuinpalen in alle stijlen

Hoewel schuttingpalen niet altijd zichtbaar zijn is het wel prettig om ze in dezelfde stijl te hebben als de composiet schutting. TimberLane heeft een ruim assortiment aan kleuren, maar er is ook de mogelijkheid voor een aluminium paal te kiezen. Alle palen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en worden geleverd met een fraai klepje voor een stijlvolle afwerking.

Groot assortiment

Met alleen composiet schuttingpalen is de tuin natuurlijk nog niet gereed. TimberLane nodigt je graag uit onze brede assortiment aan composiet planken voor toepassingen als composiet schuttingen en composiet vlonders te bekijken.

Laagste prijsgarantie

Als exclusief importeur en distributeur voor Europa en als één van de grootste houtcomposiet producenten ter wereld garandeert TimberLane de scherpste prijs. Je betaalt geen opslag van dure tussenschakels, je koopt direct bij de bron. TimberLane levert rechtstreeks aan professionals en aan particulieren. De grote productie zorgt voor een aantrekkelijk prijskaartje. Het product kan bogen op A-label+ kwaliteit. TimberLane levert zowel aan professionals als aan particulieren, snel en direct aan huis. Veilig winkelen en indien gewenst producten retour sturen is mogelijk. TimberLane biedt op de verschillende producten jarenlange garantie.