Composiet palen in het najaar de grond in!

Met composiet palen maak je de tuin klaar voor als het voorjaar straks weer om de hoek komt. In het najaar de tuin klaarmaken voorkomt dat je de mooiere dagen van het jaar begint met eerst een verbouwing van je tuin. Wat is er beter dan wanneer de eerste stralen het terras verwarmen, je alleen nog maar je zonnebril hoeft te pakken? De composiet palen die de schutting ondersteunen komen het hele jaar door in aanraking met de weerselementen en soms ook met ongedierte. De tuinpalen beschikken over dezelfde sterke eigenschappen als ander composiet materiaal, waardoor je verzekerd bent van een onderhoudsarme tuin. Ze kunnen tegen een stootje. 

Composiet palen met ISO-certificaat

Composiet palen moeten uitermate krachtige ondersteuning bieden aan een kunststof scherm. Het is een weinig zichtbaar maar essentieel onderdeel van de inrichting van de onderhoudsarme tuin. Met alleen composiet palen is de tuin natuurlijk nog niet gereed. TimberLane nodigt je graag uit onze brede assortiment aan composiet planken voor toepassingen als composiet schuttingen en composiet vlonders te bekijken. Onze materialen zijn ISO 14000 gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogste standaard. Dat composiet kromtrekken kan is een veelgehoorde klacht, maar wij weten dat onze producent de perfecte samenstelling kent van hardhoutvezels en kunststof. Als die goed is, beleef je veel plezier aan de tuinpalen.

Composiet palen koop je bij TimberLane

TimberLane garandeert de scherpste prijs op tuinpalen. Wij zijn exclusief importeur en distributeur voor Europa van materialen van één van de grootste houtcomposiet producenten ter wereld. Deze producent heeft alle stadia van ontwikkeling, innovatie, grondstof tot en met productie tot in de puntjes verfijnd. Het voordeel voor onze klanten zit in het feit dat voor opslag geen kosten berekend hoeven worden. De dure tussenstations slaan wij in één keer over, jij koopt direct bij de bron. Vanwege de grote productie is het prijskaartje aantrekkelijk. Daarnaast bieden wij op diverse producten tot in lengte van jaren garantie. TimberLane levert zowel aan professionals als aan particulieren, snel en direct aan huis. Veilig winkelen en producten retour sturen zijn essentiële voorwaarden waaraan wij voldoen. Composiet palen koop je bij TimberLane.