Composiet schutting biedt veel voordelen

Een composiet schutting is een verrijking van je onderhoudsarme tuin. Met een maximale waarborg van je privacy ben je tegelijkertijd verzekerd van een schutting die er altijd fris en als nieuw uitziet. Dankzij de samenstelling bestaande uit precies de juiste combinatie gerecyclede FSC hardhoutvezels en kunststof ziet de composiet schutting er uit als natuurlijk hout, maar dan zonder de nadelen. Houtcomposiet hoef je bijvoorbeeld niet zo vaak te verven, sterker nog, met de hogedrukreiniger kom je al een heel eind.

Composiet schutting eigenschappen

De belangrijkste eigenschappen van houtcomposiet zijn:

  • Houtcomposiet is waterbestendig
  • Houtcomposiet is onderhoudsarm
  • Houtcomposiet is makkelijk en snel te installeren
  • Houtcomposiet is milieuvriendelijk en recyclebaar

Overtuig jezelf en bestel hier een gratis proefstukje.

Composiet schutting zet je in het najaar

Een composiet schutting kan je prima zetten als de dagen korter worden en het weer buiten wat meer guur is. Het voordeel is dat wanneer het zonnetje gaat schijnen je geen omkijken hebt naar jouw perfecte onderhoudsarme tuin. Wisselende weersomstandigheden vormen geen uitdaging voor deze schutting dankzij de gepatenteerde Sandex Technologie. Composiet schutting ervaringen klinken unaniem positief. Kromtrekken komt zelden voor; de materialen van TimberLane voldoen aan de allerhoogste standaard en zijn ISO 14000 gecertificeerd. De producent waarmee wij werken heeft alle stadia van ontwikkeling, innovatie, grondstof tot en met productie tot in de puntjes verfijnd. Ga vandaag nog aan de slag en zorg dat je klaar bent als het voorjaar aanbreekt. Dan kan je direct met een tijdschrift en de zonnebril naar buiten.  

Composiet schutting koop je bij Timbercomposiet.nl

Als exclusief importeur en distributeur voor Europa van producten van één van de grootste houtcomposiet producenten ter wereld, garanderen wij jou de scherpste prijs. Wij hebben geen opslag nodig omdat de composiet direct van de bron komt. Ook helpt het mee dat de productie groot is zodat onze prijs laag kan zijn. Met een A-label+ kwaliteit is een degelijk product gegarandeerd, letterlijk, want wij bieden op diverse producten jarenlange garantie. TimberLane levert zowel aan professionals als aan particulieren, snel en direct aan huis. Veilig winkelen en producten retour sturen zijn essentiële voorwaarden waaraan wij voldoen. Een composiet schutting koop je bij TimberLane.