Kunststof tuinschermen ook in het najaar plaatsen

Kunststof tuinschermen kan je prima in het najaar plaatsen. De tuinmeubels heb je netjes opgeruimd, de tegels een mooi beurtje gegeven met de allesreiniger, maar wat doe je met de schutting? Dat ding heeft alweer een lik verf nodig. Kan dat niet anders? TimberLane beveelt van harte kunststof tuinschermen aan: nauwelijks onderhoud en net zo mooi en natuurlijk als echt hout. Vraag vandaag nog een proefstukje aan om jezelf te overtuigen van de uitstekende kwaliteit van de producent waarmee wij werken. 

Kunststof tuinschermen makkelijk hanteerbaar

Kunststof tuinschermen bestaande uit composiet planken zijn makkelijk te monteren en kan je net zo simpel bewerken als hout. Een composiet schutting plaatsen is eenvoudig: via een verborgen montagesysteem van kunststof clips en RVS schroeven schroef je de planken in de dragende structuur van WPC onderbalken of houten balken waarop de terrasplanken rusten. De clips en schroeven zijn niet zichtbaar wat ook veiliger is voor de voeten. Wie bij de montage goed de aanwijzingen volgt (zie deze pagina) ondervindt al snel alle voordelen van een onderhoudsarme tuin.

Kunststof tuinschermen koop je bij TimberLane

Composiet schutting ervaringen zijn over het algemeen lovend met de plaatsing van deze kunststof schermen. De producent waarmee TimberLane werkt hecht veel waarde aan het leveren van een topproduct. Om te voorkomen dat kromtrekken composiet heel lelijk maakt, is een aantal voorwaarden nodig. Met name de juiste samenstelling uit hardhoutvezels en kunststof is essentieel om te voorkomen dat je later met klachten zit. Onze producten voldoen aan de hoogste standaard en zijn ISO 14000 gecertificeerd. Vanwege het rotsvaste vertrouwen in de producten van onze leverancier bieden wij een jarenlange garantie. Alle voorwaarden zijn dus aanwezig om tot aankoop over te gaan. Ook prettig: we hebben geen opslagkosten om in de prijs te verwerken, het materiaal komt rechtstreeks van de producent naar je toe. Dat scheelt weer en die voordelen berekenen we aan je door. Kunststof tuinschermen koop je daarom bij TimberLane.