Composiet vlonderplanken leggen in het najaar

Composiet vlonderplanken zijn populair om de tuin mee te verfraaien. Ze zijn heel makkelijk te onderhouden en omdat het niet splintert zijn ze ook vriendelijk voor de (kinder)voeten. Composiet vlonderplanken leggen is bovendien erg makkelijk. Het materiaal laat zich bewerken als hout terwijl het verder alleen maar positieve eigenschappen heeft. De onderhoudsarme tuin is binnen handbereik! 

Composiet vlonderplanken eigenschappen

De belangrijkste eigenschappen van houtcomposiet zijn:                               

  • Houtcomposiet is rot- en schimmelvrij
  • Houtcomposiet is waterbestendig
  • Houtcomposiet is onderhoudsvriendelijk
  • Houtcomposiet is makkelijk en snel te installeren
  • Houtcomposiet is milieuvriendelijk en recyclebaar

Meer overtuiging nodig? Bestel een gratis proefstukje om het materiaal alvast te ervaren.

Composiet vlonderplanken leggen zonder kromtrekken

Dat kromtrekken composiet lelijk maakt is een gegeven. Wij werken daarom met één van de grootste producenten ter wereld. Die weet precies hoe je met een perfecte balans tussen hardhoutvezels en kunststof de beste composiet produceert. Niet voor niets is ons materiaal voorzien van een ISO 14000 certificaat. Composiet vlonderplanken ervaringen zijn over het algemeen erg positief. Dat is niet verwonderlijk. Het is makkelijk te onderhouden, ziet er strak uit en geeft een natuurlijke maar moderne uitstraling aan de tuin. TimberLane heeft een grote voorraad aan kleuren en motieven. Mocht de favoriete optie niet op voorraad zijn, neem dan contact op. We zoeken meteen naar een oplossing.

Composiet vlonderplanken koop je bij TimberLane

TimberLane garandeert jou de scherpste prijs op composiet vlonderplanken. De producent heeft alle stadia van ontwikkeling, innovatie, grondstof tot en met productie tot in de puntjes verfijnd. Het voordeel voor jou zit hem in het feit dat je niet voor opslag betaalt. De dure tussenstations slaan wij in één keer over, jij koopt direct bij de bron. Vanwege de grote productie is het prijskaartje aantrekkelijk. Met een A-label+ kwaliteit is een goed product gegarandeerd, letterlijk, want wij bieden op diverse producten tot in lengte van jaren garantie. TimberLane levert zowel aan professionals als aan particulieren, snel en direct aan huis. Veilig winkelen en producten retour sturen zijn essentiële voorwaarden waaraan wij voldoen. Composiet vlonderplanken koop je bij TimberLane.