ClickCease

TimberLane composiet schuttingen: natuurlijk en trendy

Net als binnenshuis is het belangrijk om ook in de tuin over privacy te kunnen beschikken. Wie in de zomer met een wijntje in de zon zit heeft immers niet altijd behoefte aan toeschouwers. Composiet tuinschermen bieden volop mogelijkheden om een natuurlijk ogende en tegelijk trendy composiet schutting neer te zetten. De massieve composiet planken zijn extra stevig door dwarsbalken van aluminium.

Onderhoudsvriendelijk

De composiet schuttingen zijn op ieders smaak af te stemmen: ze komen in een veelvoud aan kleuren. Bovendien dragen de composiet schuttingplanken bij aan een onderhoudsvriendelijke tuin. Jaarlijks lakken zoals met een hardhouten schutting is bijvoorbeeld niet nodig. Het kleurbehoud van de composiet tuinschermen is maximaal. Door de combinatie van hardhouten vezels en duurzaam kunststof krijgt rot, schimmel en ongedierte geen vat op het materiaal. Van verkleuring is geen sprake, ook niet na blootstelling aan regen of zonneschijn.

Eigenschappen

De belangrijkste eigenschappen van houtcomposiet zijn:

  • Houtcomposiet is kleurecht, rot- en schimmelvrij
  • Houtcomposiet is waterbestendig
  • Houtcomposiet is onderhoudsvriendelijk
  • Houtcomposiet is makkelijk en snel te installeren
  • Houtcomposiet is milieuvriendelijk en recyclebaar

Gratis proefstukje, grote voorraad

TimberLane heeft een grote voorraad aan kleuren en motieven en als de favoriete optie niet op voorraad is, neem contact met ons op, we zoeken dan naar een oplossing. Wie graag een voorbeeld van houtcomposiet planken wil zien kan een gratis stukje aanvragen. We sturen dit binnen 3 dagen naar je op.

Laagste prijsgarantie

Als exclusief importeur en distributeur voor Europa en als één van de grootste houtcomposiet producenten ter wereld garandeert TimberLane de scherpste prijs. Je betaalt geen opslag van dure tussenschakels, je koopt direct bij de bron. Ook de grote productie zorgt voor een aantrekkelijk prijskaartje. Het product kan bogen op A-label+ kwaliteit. TimberLane levert zowel aan professionals als aan particulieren, snel en direct aan huis. Veilig winkelen en indien gewenst producten retour sturen is mogelijk. TimberLane biedt op de verschillende producten jarenlange garantie.